Παρουσίαση και απονομή του “Ειρήνη είναι… τα δικαιώματα των παιδιών”

Αθήνα, 7 Απριλίου 2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο διεθνής οργανισμός «Κόσμος Χωρίς Πολέμους και Βία» σε συνεργασία με το Γραφείο Πληροφόρησης Europe Direct Δήμου Αθηναίων, σας προσκαλεί στην παρουσίαση των 74 καλύτερων φωτογραφιών του 5ου Διεθνή Διαγωνισμού Φωτογραφίας «Ειρήνη Είναι», που το 2013 είχε θέμα «τα δικαιώματα των παιδιών». Επίσης, θα πραγματοποιηθεί η απονομή των βραβείων και των διακρίσεων των 10 νικητών από την Ελλάδα αλλά και 6 από το εξωτερικό (Κύπρος, Τουρκία, Τσεχία), ανάμεσά τους και μαθητές κάτω των 16 ετών, που διακρίθηκαν στην ειδική κατηγορία του διαγωνισμού.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 12 Απριλίου, στην αίθουσα του Γραφείου Πληροφόρησης Europe Direct Δήμου Αθηναίων, Ακαδημίας 50 (είσοδος από Σόλωνος), και ώρα 18:00 – 21:00.

Ο διαγωνισμός διοργανώνεται από το ελληνικό τμήμα του παγκόσμιου οργανισμού «Κόσμος Χωρίς Πολέμους και Βία», με τη συμμετοχή περισσότερων από 300 φωτογράφων από 61 χώρες, ενώ το σύνολο των φωτογραφιών που κατατέθηκαν ξεπέρασε τις 800. Η ιστοσελίδα του διαγωνισμού δέχθηκε περισσότερους από 1,5 εκατομμύρια επισκέπτες. Ο διαγωνισμός ήταν εξολοκλήρου διαδικτυακός, μέσω της ιστοσελίδας www.eirinieinai.gr ενώ στην σελίδα www.facebook.com/eirinieinai μπορείτε να δείτε και τις 74 διακριθείσες φωτογραφίες. Το διαγωνιστικό μέρος ξεκίνησε στις 8 Μαΐου και ολοκληρώθηκε στις 30 Νοεμβρίου.

Ομάδα Τύπου
T: 6949401458
[email protected]
www.eirinieinai.gr – www.kosmosxorispolemous.gr

Δελτίο τύπου: Παρουσίαση και απονομή του “Ειρήνη είναι… τα δικαιώματα των παιδιών”  [download pdf]

Author: ΚΟΣΜΟΣ ΧΩΡΙΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΚΑΙ ΒΙΑ

Share This Post On

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.