Ανταπόκριση από το Ηράκλειο Κρήτης

‘Eκθεση «Προσωπικότητες & αγώνες της μη-βίας»

Πάνω από 350 μαθητές και μαθήτριες έχουν μέχρι στιγμής δει την έκθεση με θέμα «Προσωπικότητες και αγώνες της μη-βίας», που ολοκληρώνεται σήμερα Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου, στη Βασιλική του Αγίου Μάρκου, στο Ηράκλειο της Κρήτης. Μεγαλύτερη των προσδοκιών είναι και η προσέλευση της τοπικής κοινωνίας που επισκέπτεται την έκθεση τις απογευματινές ώρες. Εκπαιδευτικοί και παιδιά έχουν με αυτόν τον τρόπο τη δυνατότητα να γνωρίσουν την ιστορία της μη-βίας και να φανταστούν τους τρόπους εφαρμογής της στην σημερινή μας κοινωνία που τόσο πολύ την έχει ανάγκη. Με το τέλος της έκθεσης θα ακολουθήσει εντός των ημερών ένας αναλυτικότερος απολογισμός από τα μέλη μας στο Ηράκλειο Κρήτης.

Πολύ σημαντικά είναι τα 3 βίντεο – χαιρετισμοί που μας έστειλαν σημερινές προσωπικότητες της μη-βίας, με αφορμή τη συγκεκριμένη έκθεση. Πρόκειται για τον Gene Sharp, Rafael de la Rubia και Tomas Hirsch.

Δείτε την παρουσίαση της δράσης του Κόσμου χωρίς πολέμους και βία «Δίκτυο σχολείων για τη μη-βία» όπως έγινε από 3 εκπροσώπους μας κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής συνέντευξης στο ΚΡΗΤΗ TV

Author: ΚΟΣΜΟΣ ΧΩΡΙΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΚΑΙ ΒΙΑ

Share This Post On

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.